Vägen till samarbete

Redan kund?

Så här gör vi det

OpenMetering erbjuder något unikt på den Svenska marknaden. En färdig mjukvaruplattform utan bindningar, inlåsningseffekter, avtalstider, start eller uppsägningsavgifter. Du som återförsäljare får tillgång till vår plattform för att komplettera din egen affär där du säljer exempelvis mätare, sensorer och/eller installation. OpenMetering tillhandahåller ett standardiserat arbetssätt som gör det enkelt för dig att komma igång och att kontinuerligt arbeta tillsammans med oss.oavsett om ditt/dina kunders behov är IMD och/eller IoT.

OpenMeterings mjukvaruplattform är marknadens mest kompletta och dessutom mest intuitiva plattform för vilka mätare/sensorer som helst. Oavsett tillverkare och oavsett kommunikationsprotokoll.

Plattformen är helt webbaserad och tillåter behörighetsstyrda inloggningskonton på flera olika nivåer. Finns en särskild för dig som återförsäljare. En för dina/era kunder och i sin tur det som kallas”mina sidor” där de kan hålla koll på sin förbrukning och hur de ligger till jämfört med genomsnittet av sina grannars förbrukning.

Välkommen att
kontakta oss så går vi igenom vilka behov ni har och hur vi kan hjälpa er framåt - eller ännu hellre: Varandra framåt tillsammans!